Occasion Kampioen is er vooral voor jou

Wat als het zoeken naar de perfecte occasion ook leuk kon zijn? Geen zorgen over de prijs, geen zorgen over onderhandelingen en vooral geen onzekerheid over de kwaliteit van de auto. Geen gedoe, wel zeker van een goede occasion.

Bekijk occasions

Thuiswedstrijd

We willen dat je je thuis voelt bij Occasion Kampioen. Dit doen we door de first class beleving van een dealer te bieden, maar dan zonder gladde verkopers en overbodige poespas. De mannen en vrouwen die je treft bij Occasion Kampioen zijn niet bezig met verkopen, maar met adviseren. De auto moet bij jou passen, niet andersom. De sfeer is daarom ongedwongen en vragen die stel je lekker vrijblijvend, ook online.

De beste prijs

Geen handjeklap, gewoon de beste prijs.

Technisch in orde

Onze occasions voldoen aan strenge eisen.

Garantie

6 maanden garantie op iedere occasion.

Niet goed, geld terug

14 dagen ‘no questions asked’

Omruilgarantie

30 dagen mogelijkheid tot ruilen

Goede service maakt het verschil

Eerlijke Occasions

Transparantie & Garantie

De beste service

Slim alternatief


Hoe werkt het?

De goede dingen in het leven zijn simpel. Occasion Kampioen is dat ook. Wij zoeken naar de beste occasions van Nederland en bieden die aan in een duidelijk overzicht met goede foto’s. Een occasion wordt pas geplaatst als hij aan strenge eisen voldoet . Bovendien worden onze occasions altijd geleverd met 6 maanden garantie. Toch niet tevreden? Het komt bijna niet voor, maar in die gevallen kun je rekenen op de ‘niet goed, geld terug garantie’ of de omruilgarantie.

Inruil

Je kunt je oude auto natuurlijk inruilen bij Occasion Kampioen. Je krijgt altijd een eerlijke prijs.

Proefrit

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste auto bij ons koopt. Hiervoor is het maken van een proefrit erg belangrijk. We zetten de auto graag voor je klaar!

Aflevering

Wie je ook bent, een auto kopen blijft bijzonder. Daarom zorgen we voor memorabele en ‘dealer waardige’ aflevermomenten. Indien gewenst, kan dit ook bij je thuis.

100% op orde

De occasions van Occasion Kampioen worden stuk voor stuk deskundig geïnspecteerd voordat ze in de showroom verschijnen. Van banden tot vloeistoffen.

Persoonlijk advies

Occasion Kampioen investeert in duurzame relaties. We nemen daarom de tijd om je echt goed te adviseren, of je nu aan het ‘window shoppen’ bent of staat te springen om een nieuwe auto.

Weet je genoeg?

De perfecte occasion vind je bij Occasion Kampioen

Bekijk occasions