Over Occasion Kampioen

We willen dat je je thuis voelt bij Occasion Kampioen. Dit doen we door de first class beleving van een dealer te bieden, maar dan zonder overbodige poespas. De mannen en vrouwen die je treft bij Occasion Kampioen zijn niet bezig met verkopen, maar met adviseren. De auto moet bij jou passen, niet andersom. De sfeer is daarom ongedwongen en vragen die stel je lekker vrijblijvend, ook online.

hero_overons
“MET OCCASION KAMPIOEN BIEDEN WE EEN DEALERERVARING, MAAR DAN VOOR GEBRUIKTE AUTO’S.”

Onderdeel van Mulder-Mazda

Occasion Kampioen is onderdeel van Mulder-Mazda, de grootste Mazda dealer van Nederland. Net als Mulder-Mazda leggen wij ons toe op het bieden van kwaliteit, zekerheid en een goed gevoel bij het kopen van een auto. Het enige verschil is dat je bij Occasion Kampioen terecht kunt voor auto's van verschillende merken.

mulder-mazda_image

BOVAG

Wat zijn de voordelen van het kopen van een occasion? En waar moet u speciaal op letten? Er zijn veel aanbieders en er valt veel te kiezen. Wat u ook kiest, één ding is in elk geval zeker: Occasion Kampioen is BOVAG-lid en daarmee kiest u voor service, een uitgebreid advies en betrouwbaarheid.

logo_BOVAG_rgb

Onze Gastheren

Jarenlange ervaring en een aanstekelijke passie voor het vak: Jacques Hordijk en Leon Vermaas zijn als geen ander thuis op het gebied van occasions en ze delen hun kennis graag met jou zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Jacques Hordijk

“Kwaliteit en persoonlijke relaties, dat zijn de dingen die ertoe doen in dit vak. Daarom zorgen we ervoor dat de auto’s kloppen en dat we er altijd zijn voor onze klanten.”

jacques_hordijk

Leon Vermaas

“Een klant blij maken met de juiste auto geeft ons iedere keer weer een goed gevoel. Dat we ons daar dagelijks mee bezig mogen houden, maakt dit het mooiste vak van de wereld.”

leon_vermaas

Reacties van onze klanten

Maken wij onze beloftes waar? Daar kom je het snelste achter via onze reviews. We kunnen namelijk wel roepen dat we alles doen om jou te helpen bij het vinden van de perfecte occasion, maar het is uiteindelijk veel meer waard als een klant daar zelf enthousiast over vertelt. Ook kritische geluiden vinden we belangrijk! Zonder feedback is het immers lastig bijsturen.

Bekijk reviews
reviews_image

Stel je vraag

Wil je iets weten over een specifieke occasion, ben je benieuwd wat jouw auto waard is of wil je een zoekopdracht bij ons neerleggen? Stel je vraag gerust aan Jacques of Leon en ze voorzien je geheel vrijblijvend van de informatie die je nodig hebt.

Contact
stel_Vraag

Weet je genoeg?

De perfecte occasion vind je bij Occasion Kampioen

Bekijk occasions