ERVARINGEN MET OCCASION KAMPIOEN

Maken wij onze beloftes waar? Daar kom je het snelste achter via onze reviews. We kunnen namelijk wel roepen dat we alles doen om jou te helpen bij het vinden van de perfecte occasion, maar het is uiteindelijk veel meer waard als een klant daar zelf enthousiast over vertelt. Ook kritische geluiden vinden we belangrijk! Zonder feedback is het immers lastig bijsturen.

9.833333333333334/10 ( 6  reviews)
6 aanbevelingen
10

Prettige ervaring

Mijn ervaring met Occasion Kampioen is zeer positief. Je loopt geen grote schuur met occasions binnen, maar een frisse nette ruimte. De ontvangst was zeer vriendelijk. Na de ingeplande proefrit hebben we de Volvo aangeschaft die we op het oog hadden, zonder verkooppraatjes en onderhandelen over de prijs. Die was namelijk gelijk goed (we hadden al wat occasions gezien inmiddels). De foto's op de site kwamen overeen met de werkelijkheid en de aflevering was zeer goed verzorgd. Voor mij een groot pluspunt dat Occasion Kampioen onderdeel is van een Mazda dealer. Ik heb er alle vertrouwen in dat als er in de garantieperiode iets aan de hand is dat ook snel opgelost kan worden.

Peter beveelt Occasion Kampioen aan
10

Uitstekend!

Zeer professionele club en klantgericht. Advies en persoonlijke aandacht was optimaal. Nu al paar maanden de auto en zeer tevreden. Ook de telefoontje na twee of we nog steeds tevreden zijn was boven verwachting.

Aytekin beveelt Occasion Kampioen aan
10

Gelijk een goed gevoel bij aankomst , vertrouwt en een mooi bedrijf!

Alles goed geregeld en een hele mooie occasion kunnen kopen , vertrouwt en alles goed geregeld Mvg Daniël

Daniël beveelt Occasion Kampioen aan
10

Geweldige service

Heel goede ondersteuning en een mooie auto rijker! Bedankt, met name aan Stefan!

Coen Welter beveelt Occasion Kampioen aan
9

Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto!

Onze oude auto hier ingeruild en een nieuwe gekocht. Communicatie was duidelijk en snel. Ook de auto zijn we erg blij mee

Maarten beveelt Occasion Kampioen aan
10

Sublieme service en eerlijk advies

Ik ben erg goed geholpen en heb eerlijk en oprecht advies gehad. Ik kan Occasion Kampioen van harte aanbevelen.

Ahmed beveelt Occasion Kampioen aan